The Gospel Viu Choir
—Non Stop Gospel 20

Descripció

TGVChoir Non Sotp Gospel 2.0

Fitxa artística

The Gospel Viu Choir, veus
Xavier Raurich, teclat
Àngel Valentí, bateria
Tomàs Frauca, guitarra
Alexandre Rexach, baix
Xavier Yelo, productor tècnic
Moisès Sala, productor i director

Detalls

THE GOSPEL VIU CHOIR inicia la gira nacional de celebració de 20 anys als escenaris presentant NON STOP GOSPEL 20, un concert que recull els moments més intensos, emocionants i emblemàtics de les seves vuit produccions anteriors (Marchin' To Freedom 2002, The Gospel X- perience 2006, The Gospel X-perience In Symphony 2008, Spirituals 2010, Non Stop Gospel 2012, Reload 2014, Gospelizing 2017 i Vida 2020).

La seva intenció és que el públic pugui sentir, en primera persona, l'emoció dels moments que han marcat la vida de la formació els darrers 20 anys i que l'han definida com un projecte musical, nacional i europeu, de referència.

Un projecte que va lligat, íntimament, a l'acció solidària i a la responsabilitat social de la formació: des del 2006, han portat el gospel a tots els racons del planeta (15 països de 4 continents, des de grans zones urbanes fins a llocs recòndits), cantant a l'amor i a la vida amb les GOSPEL X-PERIENCES del seu director i fundador, Moisès Sala.

«Dedico a la infància i als somriures dels més petits tot el meu esperit, el meu esforç, rigor, creació i exigència musical perquè és aleshores, sens dubte, quan el gospel, la música i la vida prenen una dimensió meteòrica, humana, transversal i sincera; just com el seu somriure.»

Col·labora activament, a més, amb entitats nacionals i internacionals que treballen amb nens i nenes que pateixen diverses malalties, pobresa, abandonament i risc d'exclusió social.

THE GOSPEL VIU CHOIR ha compartit el cartell de nombrosos festivals amb artistes nacionals i internacionals de primera línia com Natalie Cole, Gloria Gaynor, Jorge Drexler, Maceo Parker i Sharrie Williams a més d'actuar, de manera exclusiva, amb els Golden Gate Quartet, Soweto Gospel Choir, Joyful Gospel Singers de New Orleans i Northern Kentucky Brotherhood Singers, entre molts altres.

Han portat la seva particular visió del gospel a espais tan exclusius com el Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu en tres ocasions, el Palau de la Música Catalana vuit vegades, L'Auditori de Barcelona en dotze ocasions, el Palau de Congressos d'Eivissa per partida doble, el Teatre Principal de Maó, el Festival de Porta Ferrada, el Festival Grec de Barcelona, el Palau de la Música Valenciana, entre d'altres.

El 2015, Televisió de Catalunya – TV3, emet el documental EL COR, que explica la particular manera d'entendre el gospel i la vida a THE GOSPEL VIU CHOIR. Un documental que es dobla a l'anglès i participa en diversos festivals internacionals del gènere.

Els THE GOSPEL VIU CHOIR han publicat 5 discos, han realitzat més de 300 concerts i impartit més de 250 GOSPEL X-PERIENCES nacionals i internacionals

A més, durant els darrers mesos, dos nous projectes se sumen al moviment gospel promogut per Moisès Sala: els GOSPEL PROJECT (que, amb seu a Granollers – Barcelona, busquen la creació d'un estil particular amb el segell indiscutible i personal del seu director) i el recentment creat HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR, un projecte meravellós d'acció musical i integració social a Girona.

«Somiar és fàcil, actuar és difícil; però posar els somnis en acció és el més meravellós de la vida» (Moisès Sala)

Oferta especial

Visita amb audioguia (17.30 h) + Concert (19 h)

El Palau és un temple de la música i l’arquitectura. Gaudeix d’una visita amb audioguia per conèixer la història i construcció de la única sala de concerts modernista patrimoni mundial per la UNESCO (17.30 h), i d’un concert (19 h) per entendre la màgia del que és no només un monument, sinó una sala viva.

Preu especial de 25 €.

Compra aquí

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Maig 2022
    Dt
    19:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir