COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

The Beatles Tribute
The Mersey Beatles

Descripció

The Beatles Tribute - Imagen Web 1920x1080

Fitxa artística

The Mersey Beatles

Detalls

Fes un viatge a Abbey Road i uneix-te a la Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band amb els Mersey Beatles que porten el so de Liverpool a l'escenari. Amb les millors cançons dels Beatles, la rèplica dels seus vestits i els instruments de l'època, aquest espectacle recrea tota l'emoció i l'energia d'un autèntic concert de John, Paul, George i Ringo.

El més semblant que hi ha als Fab Four, els Mersey Beatles són naturals, vibrants i divertits. Nascuts i criats a Liverpool, aquests músics amb molt talent van ser la banda local en el llegendari Cavern Club durant deu anys, i han estat reconeguts per la mateixa germana de John Lennon, Julia Baird: "Els Mersey Beatles han estat actuant a The Cavern Club per més de 15 anys i són uns dels millors que veuràs!"

Així que si desitja Twist and Shout, ser un Paperback Writer, o solament Let it be, aquest espectacle et transportarà a Merseyside per gaudir de la brillantor, la diversió de les cançons i la música que van conquistar el món.

Web Oficial: http://www.themerseybeatles.com/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=iQvPQnYhElM

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Desembre 2019
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 66 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir