Tanxugueiras
La (r)evolució de la música tradicional gallega

Descripció

20230310 web tanxugueiras v3

Fitxa artística

Tanxugueiras

Detalls

Música tradicional gallega, al Palau

Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro són Tanxugueiras, tres cantareiras per a una nova dècada. Només elles són capaces de reinterpretar els sons d’una tradició mil·lenària fusionant-la amb els ritmes urbans, més propers al trap o a l’electrònica. La seva energia, empoderament, contundència i virtuosisme vocal són els màxims exponents del seu innovador estil, conegut com trad. Exploren amb curiositat la fusió de la tradició i la potencialitat de les seves veus fins a convertir-se en el que són avui en dia: una de les propostes més innovadores, autèntiques i sorprenents de la Península Ibèrica.

Aquest trio recull el llegat de les pandeireteiras, les dones que han treballat per a mantenir viva la música tradicional gallega, per a revisionar-lo i llençar-lo de nou al món en una explosió de modernitat, comptant amb un estil èpic i una força ancestral que les ha fet triomfar ja en escenaris de varis països.

El concert, organitzat pel Festival Folk Internacional Tradicionàrius i pel Palau de la Música Catalana, s’emmarca alhora dins del cicle Palau Fronteres, que busca diluir les fronteres entre la música popular i la música clàssica explorant nous territoris i formats i proposant als artistes descobrir nous estils i formes de presentar-se davant el públic.

Oferta especial visita + concert a partir de 25€

Visita amb audioguia (18:30 h) + Concert (20 h)

El Palau és un temple de la música i l’arquitectura. Gaudeix d’una visita amb audioguia per conèixer la història i construcció de la única sala de concerts modernista patrimoni mundial per la UNESCO (1h i 30m abans de l'espectacle) i d’un concert per entendre la màgia del que és no només un monument, sinó una sala viva.

Atenció: cal portar auriculars propis per a l'audioguia
Important: cal triar la tarifa "Audioguia+Concert" en el procés de compra

COMPRA AQUÍ

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 10 Març 2023
    Dv
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 35 €
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Festival Tradicionàrius

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir