Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Supertramp Tribute
Covertramp

Descripció

Fitxa artística

Covertramp

Detalls

Gràcies als milions de discos venuts i concert amb les entrades completament esgotades, gairebé tothom pot cantar o xiular algunes de les cançons més famoses de Supertramp. Covertramp ens mostra la seva interpretació única de les cançons més venudes d’aquest llegendari grup, com Dreamer, Give a Little Bit, The Logical Song i Breakfast in America, amb un concert tan complet que porta aquests famosos clàssics de rock de nou a la llum.

El concert de 2 hores de Covertramp inclou els grans èxits, cançons èpiques dels seus discos i també algunes rares musicals per als molts fans, és un homenatge apassionat a les composicions de Rick Davies i Roger Hodgson.

Aprofita aquesta oportunitat per gaudir d’aquesta emocionada recreació del so clàssic de Supertramp – no fer-ho seria el “crim del segle” (“Crime of the Century”)!

Web Oficial: https://www.covertramp.com/

Video: https://vimeo.com/333384184

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 6 Desembre 2019
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 63 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir