Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Supertramp Tribute
Century’s Crime

Descripció

centurys-crime-supertramp_palau_1920x1080px

Fitxa artística

Century’s Crime

Detalls

L’esperit de Supertramp

Gràcies als milions de discos venuts i concert amb les entrades completament esgotades, gairebé tothom pot cantar o xiular algunes de les cançons més famoses de Supertramp. Century’s Crime ens mostra la seva interpretació única de les cançons més venudes d’aquest llegendari grup, com Dreamer, Give a Little Bit, The Logical Song i Breakfast in America, amb un concert tan complet que porta aquests famosos clàssics de rock de nou a la llum.

El concert de 2 hores de Century’s Crime inclou els grans èxits, cançons èpiques dels seus discos i també algunes rares musicals per als molts fans, és un homenatge apassionat a les composicions de Rick Davies i Roger Hodgson.

Aprofita aquesta oportunitat per gaudir d’aquesta emocionada recreació del so clàssic de Supertramp – no fer-ho seria el “crim del segle” (“Crime of the Century”)!

Web oficial: http://www.centuryscrime.band/#

Video: https://www.facebook.com/centuryscrime/videos/2257394864497266/

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 6 Desembre 2019
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 63 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir