COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Speculative intimacy | Voice Channel
Conferència amb Alicia Kopf

Descripció

Alicia Kopf

Fitxa artística

Alicia Kopf, escriptora i artista multidisciplinària
Amb la col·laboració de la cantant Tamar 

Detalls

Una perspectiva al voltant d’allò íntim en la veu i la relació del lector, l’escriptor i l’intèrpret vocals amb la multitud de veus que els travessen.

Speculative Intimacy  dona nom al projecte artístic que Alicia Kopf ha estat treballant en els darrers anys, i que explora la possibilitat de nous relats sobre els vincles afectius entre humans,  humans i no-humans, i a escales diverses.

En el context del cicle de conferències Hivernacle, Alicia Kopf encarna una sèrie de textos amb els quals manté una relació íntima mentre reflexiona sobre què és allò intangible del cos que transporta la veu, més enllà del text. La relació entre cos, veu, identitat i el desig de cantar que comporta l’entrada al vincle amorós es performen en el context d’una classe de cant. Posarem en acció la pregunta: si la inserció de la pròpia veu en certes esferes és un privilegi, podem cantar tots, per amor, al Palau de la Música?

Amb la col·laboració de

Avís (5/2/2021): A fi de poder comptar amb un plantejament escènic i un accés al públic òptims que no es donen amb les actuals condicions de contenció de la COVID-19, la sessió del 10 de febrer ha estat ajornada fins al 15 de juliol. Les mateixes entrades seran vàlides.  

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest enllaç 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 10 Febrer 2021
  Dc
  19:00 h
  Petit Palau
  Nova data
 • 15 Juliol 2021
  Dj
  19:00 h
  Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:5 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir