COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Sonya Yoncheva, soprano
Ad una stella

Descripció

Avís

Avís (23/03/2020): Degut a les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20200331-Yoncheva

Fitxa artística

Sonya Yoncheva, soprano
Antoine Palloc, piano

Programa

G. VERDI: Perduta ho la pace | Il tramonto | Nel horror di notte oscura | Ad una Stella | In solitaria stanza | L’Esule
G. LEONCAVALLO: Vieni Amor Mio
G. RUTA: Voglio morir con te
P. TOSTI: L'Ultimo bacio | Ideal
G. MARTUCCI: Al folto Bosco
P. A. TIRINDELLI: Amore, Amor
G. PUCCINI: Sole e Amore | Terra e Mare | Mentia l’avviso | Canto d’anime

Detalls

Viure el debut de Sonya Yoncheva al Palau de la Música Catalana és ser partícip d’un moment únic de la temporada. La soprano, acompanyada pel pianista Antoine Pallo, oferirà una selecció de cançons i àries de Verdi, Puccini, Leoncavallo i Tosti.

Nascuda el 1981 a Bulgària, Yoncheva ha estat premiada en nombrosos certàmens, entre els quals el premi Cantants de l’Any 2000 del concurs televisiu Hit-1, organitzat i produït per la Televisió Nacional búlgara. El 2007 participà, per invitació, a l’acadèmia per a joves cantants Jardin des Voix de William Christie, i una dècada més tard ja ha donat vida als personatges més cèlebres de l’òpera. Des de Norma a Poppea, passant per Luisa Miller o Tosca, el ventall de registres recorda la trajectòria de Montserrat Caballé a la mateixa edat. Les col·laboracions més recents inclouen Il pirata a La Scala de Milà i Teatro Real de Madrid, L'incoronazione di Poppea al Festival de Salzburg, Medea i Tosca al Staatsoper Berlin, Otello i Iolanta al Met, La bohème al Royal Opera House Covent Garden

El repertori de Yoncheva és extensiu i inclou joies del Barroc, així com Mozart, Verdi, Txaikovski i Puccini. El seu talent traspassa les fronteres de l’òpera escenificada per fer-se un lloc també en la programació de recitals i concerts simfònics. Yoncheva té una presència dramàtica impressionant i la seva veu és d’una bellesa excepcional. Sens dubte, amb Yoncheva ha nascut una nova estrella al firmament líric.  


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 31 Març 2020
  Dt
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 40 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir