Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Simon & Garfunkel Tribute

Descripció

simongarfunkel

Detalls

The sound of Simon & Garfunkel

Una perfecta recreació de l'inconfusible so folk-rock de Paul Simon i Art Garfunkel. Amb aquest concert tribut, els talentosos guitarristes Thomas Wacker i Thorsten Gary  celebren l'èxit estel·lar i la profunda petjada del duo nord-americà que va reinventar la música folk en la dècada de 1960 i aconsegueixen capturar el gust de la revolució social que va marcar a tota una generació.

Simon & Garfunkel va ser abans de res un duo de balades nostàlgiques i melancòliques, que van combinar també amb ritmes de jazz i bossa nova. Van compondre cançons brillants que van arribar a la part alta de les llistes d'èxits i es van convertir en icones que representaven el so d'una era. Celebrats per la seva sensibilitat i virtuosisme a la guitarra, Thomas Wacker i Thorsten Gary han estat aclamats en més de 450 concerts a tot Europa per la seva impecable interpretació dels clàssics de Simon & Garfunkel. Aquest espectacle recorre tots els seus èxits, des Mrs Robinson (immortalitzat pel film de El graduat), The Boxer i Cecília, fins a cançons clàssiques d'àlbums com Baby Driver i Keep the Customer Satisfied, l'eteri Bridge on Troubled Water i, per descomptat, The Sound of Silence, l'etern himne de l'adolescència obsessionada: cançons amb històries sortides directes del cor.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 25 Maig 2019
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 57 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir