COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Simfònica de Göteborg & Rouvali
—Sibelius, Dvořák & Stravinsky

Descripció

Avís

Degut a la suspensió de la gira de l’Orquestra Simfònica de Göteborg, lamentem comunicar que aquest concert ha quedat cancel·lat.
Els imports de les entrades seran incorporats al seu saldo de client del Palau per tal que pugui reinvertir-los en altres entrades i/o abonaments de la temporada. En cas que vulgui recuperar els diners de les entrades pot sol·licitar-ho a taquilles@palaumusica.cat o en l’horari d’atenció d’aquest estiu.

Important Abonats Palau 100

El concert del violinista Giuliano Carmignola (9 de novembre de 2020) interpretant Les quatre estacions de Vivaldi (+INFO) passa a substituir l’Orquestra Simfònica de Göteborg dins l’abonament. Les entrades d’abonament del concert cancel·lat han estat ressituades al recital de Carmignola. Les noves entrades hauran de ser retirades a finestreta en l’horari d’atenció de Taquilles o bé les pot sol·licitar per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat.

Els abonats de Palau 100+ ja compten dins la seva temporada amb Les quatre estacions, així que els imports de la Simfònica de Göteborg passaran directament al saldo de client. Per a altres gestions, quedem a la seva disposició a les Taquilles del Palau en l’horari d’atenció.

20201019-Rouvali

Fitxa artística

Truls Mørk, violoncel
Orquestra Simfònica de Göteborg
Santtu-Matias Rouvali, director

Programa

J. sibelius: Nocturn de King Kristian II, op. 27: Suite 
A. Dvorák:
Concert per a violoncel, op. 104
I. Stravinsky: L’ocell de foc

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 19 Octubre 2020
    Dl
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Cicle:
Preus:de 20 a 90 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir