COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Sílvia Pérez Cruz
Farsa (gènere impossible) - Sola

Descripció

20201111 SILVIA PEREZ CRUZ

Fitxa artística

Sílvia Pérez Cruz, veu i guitarra

Detalls

Farsa (género imposible) recull la realitat compositiva dels últims tres anys de Sílvia Pérez Cruz: 13 cançons originals amb lletres pròpies i algun poema prestat. El disc respon a la inquietud de Pérez Cruz en relació amb la dualitat del que es mostra i allò que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l'interior, de l'íntim, en aquests temps en què la superfície és tan arrasadora, en els quals el que es veu es pot arribar a confondre amb el que s'escolta. On allò que visualment crida l'atenció pot estar buit. El no-res. La mentida. En una data tan significativa per la cantant com l’11 de novembre, el Retrat d’Artista continua amb la presentació de Farsa en solitari. Una resposta als interrogants exposats més amunt, un viatge intens i profund cap a l’interior d’ella mateixa a través de la música. Sola en escena amb la seva guitarra, tractant de crear un espai íntim, cru, en blanc i negre, un diàleg directe i sense filtres amb el públic, un lloc des d’on mirar cada persona de la sala directament als ulls i compartir reflexions sobre el que a Pérez Cruz li agrada considerar un llenguatge universal: l’emoció.

Avís (06/11/2020): En relació a l'ajornament ja comunicat, el concert de SÍLVIA PÉREZ CRUZ ´Farsa (género imposible)´ - Sola al 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona tindrà lloc el 30 de gener de 2021 al Palau de la Música Catalana.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al concert.

* Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides amb un termini màxim de 14 dies. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected]  indicant el no complet i el número de referència de la compra.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 11 Novembre 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat
 • 30 Gener 2021
  Ds
  20:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 54 €
Organitza:The Project

Programa

Compartir