Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Shuarma

Descripció

Detalls

Shuarma és el nom artístic de Juan Manuel Álvarez Puig. Cantant del grup Elefantes des de 1994 a 2006 (any en què va començar la seva carrera en solitari) fins l’any 2014, quan va tornar a formar part del grup.

La seva carrera en solitari comença amb la publicació del disc Universo (2007). Un àlbum que reflecteix una maduresa artística guanyada a pols i obtinguda al llarg més de deu anys de treball. Obre la porta d'una llarga carrera, fruit de la devoció per la música i de la reflexió en el qual el polifacètic artista barceloní mostra el seu costat més positiu.

És amb el seu segon disc El poder de lo frágil (2010), on Shuarma recupera la pulsació roquera dels seus orígens. Al febrer de 2012 presenta el seu tercer disc Grietas, un recull de deu temes que suposen un pas endavant en la seva carrera, el treball més introspectiu i madur de l'artista fins a la data. I és que a Grietas recupera aquesta forma tan particular de facturar composicions, plenes de bellesa, sinceritat i sensibilitat, amb l'afegit d'haver elaborat un àlbum d'aparença fràgil que acaba per mostrar-nos murs de so de relativa cruesa experimental, i que a més compta amb un punt èpic que li escau com anell al dit.

Shuarma presentarà en un format acústic, acompanyat tan sols de la seva guitarra, cançons del seu període en solitari i versions que han marcat la seva carrera com a músic. Un repertori emotiu en què podrem gaudir en la seva totalitat de la veu i la personalitat del compositor barceloní al Músiques Sensibles.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 26 Novembre 2017
    Dg
    21:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:22 €
Organitza:TEM Productions

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir