Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Serendipitat
Un viatge per la neuroinspiració i la creativitat

Descripció

Serendipitat

Fitxa artística

Rosa M.Alsina-Pagès.  Professora al Grup de Recerca en Tecnologies Mèdia de La Salle, coordinadora de la línia de Processament del Senyal.
Mara Dierssen. Investigadora al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona, on dirigeix el Grup de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes.
Raquel Ros. Professora al Grup de Recerca en Tecnologies Mèdia de La Salle (robòtica).
Xavier Sevillano.  Professor al Grup de Recerca en Tecnologies Mèdia de La Salle-URL (processament de la imatge i visió per computador).
Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)
David Albet.  Cap del Departament de Musica Classica i Contemporania de l’ESMUC.
Eduard Resina.  Cap del Departament de Composició de l’ESMUC.

Detalls

La serendipitat és una barreja subtil entre l’atzar i la determinació que passi alguna cosa. En ciència, dues idees es troben per atzar i la seva fusió fa que existeixi alguna cosa que abans no existia.

La neurobiologia és una font d’inspiració per a l’art i la tecnologia. En aquest viatge per la neurologia i la creativitat, parlarem i experimentarem amb sistemes neuroinspirats, i debatrem sobre la misteriosa raó biològica de l’art. Presentarem sistemes sinestèsics, com Musical Vision, una tecnologia que genera música a partir d’imatges, o Colored Music, que acoloreix els sons. Ens endinsarem en els intricats secrets del cervell a través d’imatges i petites píndoles científiques en un espectacle màgic de llum i de so.

L’ESMUC i la música electrònica
Joves músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) interpretaran obres d’estudiants o graduats en composició de la mateixa escola, juntament amb peces d’autors internacionals. Un concert amb voluntat interdisciplinaria i experimentadora que farà convergir els estàndards clàssics amb les formes més noves de creació interpretació.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Febrer 2019
    Ds
    18:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:Gratuït (cal retirar l'entrada a Taquilles o per Internet)
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Institut de Cultura de Barcelona

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir