COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Sau 30 | Miquel Abras

Descripció

Sau 30

Detalls

SAU 30

SAU30 és el projecte que ha retornat als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, amb tot l’equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. SAU30 vol ser un retorn de l’esperit de la formació osonenca i de la màgia d’aquelles nits on els somnis es podien fer realitat a través de la música. L’escenografia ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que, juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenografies de SAU, entre elles les de gires espectaculars com “El més gran dels pecadors” o “Junts de nou per primer cop”.

Els integrants de la banda original de SAU30 són Carles ‘Xarli’ Oliver (bateria de SAU 1987-90); Quim ‘Benítez’ Vilaplana (bateria de SAU 1990-98), Pep Sánchez (baixista de SAU 1987-96), Ramon Altimir (teclista de SAU 1987-99), Jordi Mena (guitarrista de SAU 1991-97), Josep Lluís Pérez (guitarrista de SAU1997-99), Gerry Duffy (percussionista de SAU 1988-99) i, evidentment, Pep Sala (veu i guitarra), compositor de SAU i membre fundador del grup juntament amb Carles Sabater i Joan Capdevila, que també s’afegirà al projecte com a mànager personal.

Per culminar el projecte, cal remarcar la incorporació a l’espectacle del cantant mataroní Jonathan Argüelles, vinculat a diferents formacions (Junts, Inèdits, etc.), i que en la seva darrera etapa va destacar durant 2 anys com a vocalista al capdavant de la banda de tribut TORNEM A SAU.

Sau 30 actuaran al festival Músiques Sensibles. Oferiran un concert molt especial  al Palau de la Musica esdevenint una oportunitat única per reviure els grans èxits d’una de les bandes essencials del nostre país.

MIQUEL ABRAS

Miquel Abras ens sorprèn amb dos llançament discogràfics al mateix dia Punt de no retorn (U98 Music)  i Punt de partida (U98 Music). Abras defineix el primer dels 2 àlbums com el disc que estava obligat a fer moralment i no volia deixar passar l’oportunitat on denuncia amb les seves cançons l’1 d’octubre Un disc produït per el productor Carlus Ramió on es pot escoltar tota la ràbia d’un disc cru i molt contundent.  El següent disc es el que tenia pensat des de fa un bon principi amb un canvi de so i de productor amb tocs mes actuals. Un disc molt fresc, optimista. Les cançons com arbres, fills del mar, Karma,el paisatge ets tu i comença un punt de partida amb una visió mes ampli noves visions nous , disc produït per Albert solar on floreixen mes que mai els tocs de musica electrònica i les tornades mes enganxoses.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Octubre 2019
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:a partir de 14 €
Organitza:TEM Productions

Compartir