Sant Andreu Jazz Band
Passing the Torch!

Descripció

20221125 web sant andreu jazz band passing the torch EXT

Fitxa artística

Sant Andreu Jazz Band
Joan Chamorro, direcció

Convidats especials:
La Locomotora Negra, solistes
Ricard Gili, trompeta i veu
Toni Gili, saxos tenor i soprano
Marc Trepat, trombó

Detalls

Durant més de dues dècades, La Locomotora Negra ha estat part essencial del nostre festival, sempre amb un programa nou d’estrena. Un d’aquells anys, el 2010, La Locomotora ens va proposar un concert titulat Swing, Swing, Swing! que va suposar el debut al Palau de la Música Catalana d’un projecte aleshores gairebé acabat de néixer, la Sant Andreu Jazz Band (SAJB).

12 anys després, La Locomotora ha dit adéu als escenaris i la SAJB s’ha consolidat com un dels projectes més fascinants de la història recent del jazz, i no solament a casa nostra.

Passing the Torch és un homenatge, doncs, al passat, el present i el futur del jazz, amb tres dels fundadors de La Locomotora Negra (Marc Trepat i els germans Ricard i Toni Gili) com a convidats especials de la big band dirigida per Joan Chamorro.

Una orquestra per la qual ben aviat hauran passat més de 100 músics i que ha viscut una renovació increïble en els últims anys. El futur del jazz és aquí, i la Sant Andreu Jazz Band n’és protagonista destacada. La torxa continua ben viva.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 25 Novembre 2022
    Dv
    20:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 42 €
Organitza:The Project

Compartir