COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Salvatore Adamo

Descripció

Salvatore Adamo

Detalls

Salvatore Adamo va tornar als escenaris el passat mes de setembre a París després de recuperar-se de la seva recent operació que el va obligar a descansar la seva veu durant 3 mesos. Un cop més, aquest any tampoc podia fallar en la seva cita anual amb el Festival Mil·lenni al mes de març. El cantant italià nascut a Comiso és un dels clàssics del cartell, no en va ha participat en les sis últimes edicions, convertint al Palau de la Música en un temple en el qual de manera invariable rep les mostres d'afecte del seu públic, rendit a les elegants maneres d'un cantant per al qual no sembla que passi el temps.
Unint en el seu repertori balades d'acusat romanticisme amb temes extravertits, que recorden que l'edat no té perquè diluir l'esperit juvenil de l'era dels guateques, enfila unes actuacions en què fa gala d'un sentit de l'humor i d'unes dots de 'entertainer'que converteixen els seus espectacles en molt més que una successió de cançons clàssiques.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 5 Març 2020
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 86 €
Organitza:Concert Studio

Compartir