Rudolf Buchbinder, piano
—Projecte Diabelli2020

Descripció

20211103-buchbinder

Fitxa artística

Rudolf Buchbinder, piano 

Programa

A. Diabelli: Vals en Do

L. Auerbach, B. Dean, T. Hosokawa, Ch. Jost, B. Lubman, Ph. Manoury, M. Richter, R. Shchedrin, J. M. Staud, T. Dun, J. Widmann: Noves variacions sobre un vals d’A.Diabelli (2020)* 

* Encàrrecs de Gesellschaft der Musikfreunde - Musikverein Wien, Brucknerhaus Linz, Gewandhaus zu Leipzig, Fundação Calouste Gulbenkian (Lisboa), National Centre for the Performing Arts (Pekín), Centro Nacional de Difusión Musical (Madrid), Palau de la Música Catalana, Philharmonie de Paris, Stars of the White Nights Festival (Sant Petersburg), Ruhr Piano Festival Foundation i Tonhalle Gesellschfat Zurich, amb el patrocini de la Ernst von Siemens Musikstiftung.

J. N. Hummel, F. Kalkbrenner, C. Kreutzer, F. Liszt, I. Moscheles, F. X. W. Mozart, F. Schubert, C. Czerny: Variacions sobre un vals d’A. Diabelli (1824)

L. van Beethoven: 33 Variacions sobre un vals d’A. Diabelli, op. 120 (1823)

Detalls

El programa que presenta Rudolf Buchbinder en el seu retorn al Palau de la Música Catalana és un dels més originals d’aquesta temporada. A partir del vals de Diabelli que va motivar les cèlebres 33 Variacions, op. 120 de Beethoven, i abans de culminar el concert amb aquestes, el pianista austríac ofereix les variacions d’altres compositors que van respondre al repte de Diabelli –Hummel, Kalkbrenner, Kreutzer, Liszt, Moscheles, Mozart, Schubert i Czerny– i també les que ha encarregat ell mateix a dotze compositors contemporanis –Auerbach, Dean, Hosokawa, Jost, Lubman, Manoury, Penderecki, Richter, Sxedrín, Staud, Dun i Widmann. Buchbinder va posar en marxa aquesta idea el 2020 amb motiu de l’aniversari Beethoven sota el títol de Projecte Diabelli i l’ha dut a terme amb la col·laboració d’institucions musicals d’arreu del món i el patrocini de l’Ernst von Siemens Musikstiftung. Ell mateix també ha enregistrat el programa en disc per al segell Deutsche Grammophon.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Novembre 2021
    Dc
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 45 €
Durada:110 minuts (aprox) - Amb una pausa de 15 minuts
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir