COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Rituals, fronteres espirituals
Cor de Cambra del Palau & ONCA

Descripció

Xavier Puig

Fitxa artística

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (Simon Halsey, director artístic)
Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (Gerard Claret, concertino)
Xavier Puig,  director

Programa

Ph. Glass:  obertura de La Belle et la Bête (versió cordes)
J. S. Bach: Cantata BWV 4, Christ lag in Todesbanden
A. Pärt:
Summa (versió cordes)
A. Pärt: Te Deum

Detalls

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, en coproducció amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, ens ofereix aquest concert de gran format amb cor, piano i orquestra que s’estrena a Andorra i que es repetirà a la sala gran del Palau de la Música Catalana a Barcelona.

Un ritu és una pràctica de caràcter sagrat o simbòlic practicada per un col·lectiu determinat. Malgrat això, les societats occidentals continuen associant el terme majoritàriament a les cerimònies religioses. En qualsevol cas, més enllà de les creences, ningú pot negar que la religió ha estat una important font d’inspiració artística durant segles d’història. Justament, el programa del concert que avui es proposa inclou obres que han transcendit la seva funció ritual i s’han convertit en exemples de la recerca dels límits entre l’espiritualitat i la bellesa. Tant la cantata de Johann Sebastian Bach Christ lag in Todesbanden, com el Te deum d’Arvo Pärt, tot i ser obres escrites en èpoques i contextos ben diferents, tenen la voluntat de traspassar la frontera que existeix entre l’humà i el diví.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Octubre 2019
    Dg
    19:00 h
    Sant Cugat del Vallès -Teatre-Auditori

Informació de l'obra

Durada:60 minuts (aprox)

Compartir