Rèquiem de Mozart
—Orfeó Català

Descripció

HALSEY, Simon (c) Ricardo Rios Visual Art

Fitxa artística

Mireia Tarragó, soprano
Tànit Bono,
mezzosoprano
César Cortés,
tenor
Elías Arranz,
baríton
Orfeó Català

Orquestra Simfònica del Vallès
Simon Halsey, director

Pere Faura, director escènic

Programa

W. A. Mozart: Rèquiem en Re menor, K. 626

Detalls

El fins ara responsable de la formació, Simon Halsey, s’acomiada de la direcció artística de l’Orfeó Català presentant la seva versió més personal i atrevida del Rèquiem de Mozart, sota el guiatge de l’escenògraf Pere Faura, en una esperada coproducció amb el Grec Festival de Barcelona, l’Orfeó Català i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

El director britànic, que a partir de la temporada 2022-2023 serà el principal director convidat i ambaixador dels cors de l’Orfeó Català, oferirà una versió valenta i semiescenificada del Rèquiem de Mozart. La Missa de Rèquiem en re menor va ser la darrera obra que va compondre Mozart i probablement la més interpretada de tot el seu catàleg, no només per la seva qualitat sinó també per tota la llegenda que l’envolta.

Per a l’Orfeó, aquesta obra té sempre un pes especial, perquè va ser la primera obra que el cor va interpretar ara fa 76 anys quan va reprendre l’activitat després de l’aturada provocada per la Guerra Civil espanyola.

L’Orquestra Simfònica del Vallès ja és una col·laboradora habitual de l’Orfeó. Anualment fan projectes conjunts, i precisament la darrera vegada que l’Orfeó va interpretar el Rèquiem de Mozart ho va fer acompanyat de l’OSV, ara fa 10 anys.

L'Orfeó Català és un dels cors amateurs de referència del país, que té una història llarga que comença el 1891, ja que la formació va ser fundada per Lluís Millet i Amadeu Vives. L'objectiu que els animava era donar a conèixer el repertori coral català i universal amb la màxima excel·lència, una tasca que l'Orfeó Català ha complert amb escreix, car ha portat el seu repertori per escenaris de mig món i ha estat dirigit per grans personalitats musicals d'èpoques diverses que van des de Richard Strauss i Camille Saint Saens fins a Daniel Baremboin i Gustavo Dudamel, per esmentar-ne només alguns.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana.

Oferta especial

Visita amb audioguia (18.30 h) + Concert (20 h)

El Palau és un temple de la música i l’arquitectura. Gaudeix d’una visita amb audioguia per conèixer la història i construcció de la única sala de concerts modernista patrimoni mundial per la UNESCO (18.30 h), i d’un concert (20 h) per entendre la màgia del que és no només un monument, sinó una sala viva.
Atenció: cal portar auriculars propis per l'audioguia

Preu especial de 45 €. (segon pis)

Compra aquí

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 15 Juliol 2022
  Dv
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 56 €
Durada:60 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Grec Festival de Barcelona

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • de dilluns a dissabte: de 9 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017