Ravi Ram presenta Hope
Mantra & Kirtan

Descripció

Ravi Ram

Fitxa artística

Ravi Ram, cant, guitarra i hang
Banda acompanyant

Col·laboració especial:
The Gospel viu choir, dirigit per Moisès Sala

Detalls

Ravi Ram al Palau de la Música Catalana

Artista de terres catalanes, amb influències musicals i filosòfiques d’origen oriental, presenta “HOPE” Un viatge a través del mantra, la música i els cants devocionals.

Considerant la música com el gran missatger universal que unifica les cultures i eleva les nostres ànimes, els seus concerts son un abans i un després. Molts afirmen una experiència difícil de descriure amb paraules, plena de emocions, colors interns, textures vibracionals i paisatges sonors.

En aquesta ocasió ens proposa conèixer la seva màgia, llum i força en un espai tant emblemàtic com el Palau de la Música.

A més contarà amb l’especial col·laboració de “THE GOSPEL VIU CHOIR”, combinant la profunditat dels mantres amb l’alegria i la potència del Gòspel en viu de Moisès Sala.

El cant sempre ha estat un recurs de l’ésser humà per mantenir-se alegre i esperançat davant qualsevol adversitat, per això en els temps que vivim, Ravi Ram (nom natal Ravi Ramoneda) ens proposa un espectacle ple de participació tant del públic com a l’escenari, en una experiència única a través del cant i la música.

Com bé deia Pau Casals “Pot ser sigui la música qui salvi al món”

“HOPE” és un cant a l’esperança i la joia de viure, al record que formem part d’un mateix món en el qual la música, més enllà de la paraula, es converteix en el llenguatge que uneix tots els cors.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Maig 2022
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 29 a 35 €
Organitza:Mejor en vivo (POEMA S.L.)

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir