COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Quique González
Presenta el seu nou disc a Barcelona

Descripció

Quique González

Detalls

Han passat més de dues dècades des que Quique González iniciés la seva trajectòria discogràfica. Dues dècades en què l'artista madrileny ha acabat per erigir-se com un dels artistes més importants de la seva generació. En els dotze discos d'estudi publicats fins a la data, Quique ha anat construint una carrera acurada amb afecte d'orfebre. Treballs discogràfics i gires que l'han portat a ser un dels artistes espanyols més respectats per la crítica i amb un dels públics més fidels que es poden tenir. Per tot això i malgrat el sorprenent que pot resultar la combinació, el seu nou disc, en què González posa música a poemes de Luis García Montero segueix la lògica que ha vingut demostrant en tots aquests anys: Seguir arriscant i apostant per l'art, la sensibilitat i la creativitat, concentrat i enfocat en l'avanç de la seva carrera com a camí a seguir ii meta a conquerir.

Aquest concert es tracta de Quique González i la seva banda defensant cançons com l'artesà defensa cadascuna de les seves obres úniques. Un nou disc que sortirà a la llum el proper 18 d'octubre.

Ara que sabem amb quins jugadors comptem i sabem la seva disposició sobre el tauler, a nosaltres només ens queda seure i gaudir. Gaudeixin.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Novembre 2019
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 38 €
Organitza:Concert Studio

Compartir