COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Queen Tribute
Break Free!

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències fins a nou avís.

Atenció: Pel que fa a el concert organitzat per NK PRODUCCIONS ARTÍSTIQUES, les mateixes entrades seran vàlides per la nova data. NK PRODUCCIONS ARTÍSTIQUES informarà tan aviat com sigui possible. Per a qualsevol dubte o consulta poden enviar un correu electrònic a clientes@nkprodarte.com

Queen Tribute

Detalls

Una de les bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Break Free. Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original com el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar a Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d'òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar al grup liderat per Freddie Mercury en el més alt de llistes d'èxits durant dues dècades. Temes com We Are the Champions a I Want to Break Free, We Will Rock You o Bohemian Rhapsody que sonaven en abarrotats macrofestivals i estadis de futbol en els anys 70 i 80 encara avui continuen estarrufant la pell i incendiant al públic.

L'espectacle que presenten, és una oportunitat única per experimentar tota la força, l'emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment i de recordar aquells TThese Are the Days of Our Live (Dies de les nostres vides).

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 14 Març 2020
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts
    Canvi de data

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 59 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir