Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Queen Tribute
Break Free!

Descripció

Queen Tribute

Detalls

Una de les bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Break Free. Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original com el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar a Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d'òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar al grup liderat per Freddie Mercury en el més alt de llistes d'èxits durant dues dècades. Temes com We Are the Champions a I Want to Break Free, We Will Rock You o Bohemian Rhapsody que sonaven en abarrotats macrofestivals i estadis de futbol en els anys 70 i 80 encara avui continuen estarrufant la pell i incendiant al públic.

L'espectacle que presenten, és una oportunitat única per experimentar tota la força, l'emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment i de recordar aquells TThese Are the Days of Our Live (Dies de les nostres vides).

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Desembre 2018
    Ds
    21:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 32 a 61 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir