Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Quatre estacions de Vivaldi
Bolero de Ravel

Descripció

20180103 4estaciones_palau_

Detalls

LES QUATRE ESTACIONS DE VIVALDI

Amb aquesta obra, Vivaldi va voler plasmar en la música els sentiments que li despertaven les estacions de l’any. Els violins, l’orquestra de cordes i el baix continu aconsegueixen imitar el cant dels ocells, els trets de l’escopeta, els lladrucs dels gossos, la remor de l’aigua dels rierols... Es tracta d’un exemple de música descriptiva o programàtica molt de moda en el període barroc, tot i que Vivaldi la va superar, incorporant-hi innovacions musicals i dotant-la d’una gran frescor i força expressiva.

Dins de la vasta producció compositiva d’Antonio Vivaldi, Les quatre estacions és la seva obra més famosa i difosa. Les quatre partitures que l’integren (“La primavera”, “L’estiu”, “La tardor” i "L’hivern") formen part d’un conjunt de dotze concerts per a violí i orquestra estrenats a Amsterdam l’any 1725.

En la seva estrena l’obra va ser rebuda amb entusiasme, tot i que va ser a partir de la segona meitat del segle XIX que aquestes quatre peces es van incloure en nombrosos concerts i produccions discogràfiques, i van traspassar els límits de la música clàssica per conquerir el favor de tot tipus de públic.

BOLERO de Ravel

Bolero constitueix un veritable exercici de virtuosisme orquestral, l’interès del qual resideix en la manera que Ravel combina els diferents instruments, des del subtil pianissimo de l’inici fins al fortissimo final.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 3 Gener 2018
  Dc
  18:00 h
  Sala de Concerts
 • 2 Abril 2018
  Dl
  17:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 27 a 51 €
Durada:140 minuts (aprox)
Organitza:Promoconcert

Compartir