Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Orquestra Simfònica Camera Musicae

UN UNIVERS SONOR A L’ABAST DE TOTHOM

La nova temporada de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae ha estat articulada per mostrar-vos les molt variades sonoritats que ens ofereix el repertori simfònic. Hem seleccionat obres imprescindibles de compositors que van marcar un abans i un després en el desenvolupament del llenguatge musical, les aportacions dels quals són fonamentals per a descobrir aquesta connexió màgica que hi ha entre la música que escoltem i les emocions que sentim.

Amb la complicitat i el talent d’uns solistes i directors convidats que, tant per la seva impressionant trajectòria com pel seu compromís amb la qualitat i perfecció interpretatives, s’han guanyat els màxims elogis de la crítica i del públic, volem seguir caminant amb l’objectiu de fer que les tardes de diumenge al Palau de la Música siguin experiències úniques i inoblidables per a tots els qui vulgueu acompanyar-nos.

Abordem amb una il·lusió enorme la nostra setena temporada consecutiva en aquest espai emblemàtic, no només arquitectònicament sinó també musicalment, en el que pretenem seguir desenvolupant el nostre ja consolidat projecte que, a banda d’estar motivat per la recerca de l’excel·lència artística, aquesta temporada té la voluntat de mostrar-vos un nou univers sonor.

Carregant...