Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Presentació de 'Descodificacions', de Màrius Sampere
Tria dels millors llibres feta pel mateix autor mesos abans de morir

Descripció

Descodificacions

Programa

Presentació de Descodificacions (Proa). Tria dels millors llibres de Màrius Sampere, feta pel mateix autor mesos abans de morir.

Detalls

El poeta més audaç, singular i amb més projecció entre les noves generacions, Màrius Sampere, hauria fet 90 anys el desembre de 2018. Amb la finalitat de contribuir a l’homenatge del poeta viu més inclassificable del país, oferim als lectors una selecció representativa a cura del mateix Sampere, que la va batejar com a “obra nuclear completa”. El volum aplega els millors llibres de Màrius Sampere (la majoria, introbables). L’edició compta amb un pròleg de Carles Duarte, curador del llibre juntament amb Mireia Vidal-Conte.

Comprar el llibre

Exposició d'obra gràfica

Del 16 de novembre al 9 de desembre - Sala Lluis Millet

Mai no arribarà la fi del món

El món abstracte de Màrius Sampere també va veure la llum (i tenebra) en una obra gràfica insòlita que el públic del Palau podrà descobrir amb una tria d'algunes de les seves pintures més impactants. Colors i formes vibrants i un univers codificat que beu i completa el magma de la seva obra poètica.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Novembre 2018
    Dc
    19:00 h
    El Mirador del Palau

Informació de l'obra

Preus:Accés gratuït. Aforament limitat
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir