COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Portes Obertes 2019
De 10 a 15 h

Descripció

Portes Obertes 2019

Detalls

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català obren novament les seves portes per apropar la meravellosa arquitectura del temple modernista a tots els ciutadans, però també per convidar el públic a viure més intensament el Palau per mitjà de la seva activitat principal: el cant coral.

Enguany la jornada es dedica a Clavé XXI, el projecte social del Palau que a través del cant coral promou la inclusió social d’infants i joves.

Durant 5 hores, el públic podrà visitar diferents espais del Palau de la Música Catalana:

 • Sala de Concerts (accés a platea i segon pis): Presidida per l'orgue sobre l'escenari i amb una lluerna central que representa el sol, la sala gaudeix de llum natural. Una sala mística i paradoxal, que es troba repleta de figures, com les muses que envolten l'escenari, les valquíries de Wagner que sorgeixen del sostre, un bust d'Anselm Clavé a una banda i un de Beethoven a l'altra, i elements de la natura, com flors, palmeres i fruits.
 • Sala Lluís Millet. Emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
 • Petit Palau. Sala ubicada a 11 metres de profunditat sota la plaça del Palau on podreu gaudir d'un audiovisual.
 • CEDOC (Centre de Documentació de l’Orfeó Català): visites comentades per a grups reduïts a les seves instal·lacions, situades a la cinquena planta del Palau i que custodia fons documentals que es remunten al segle XII.
 • Plaça del Palau: Atreveix-te a tocar el piano! El Concurs Internacional de Música Maria Canals cedirà un piano per a que tothom pugui convertir-se en intèrpret del Palau per un dia

Portes Obertes 2.0

Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria de l’any passat, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 60.000 seguidors. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convida a  tota la ciutadania i assistents a seguir les activitats a través del Facebook, Twitter i Instagram del Palau de la Música Catalana i compartir la seva visita.

A més, durant el matí es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, a través de Twitter i Instagram, en què com a premi se sortejarà un dinar/sopar per a dues persones al Cafè del Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Descomptes especials #PortesObertesPalau

Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes d’aquest any també s’oferirà un preu especial de 15 € en la compra d’entrades a Taquilles per als concerts següents:· 

Preus especials:

 • Cafè Palau: Preus especials Portes Obertes. 
 • Botiga del Palau: 5% de dte. en productes tèxtils.

Tallers de cant coral

T'has imaginat mai cantar a l'escenari del Palau? T'atreveixes a fer-ho davant d'un públic entusiasta?

S'ofereixen 4 tallers de cant coral a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català que seran impartits per Mariona Fernàndez i per Alba Millàn, directores de cors del Projecte Clavé XXI.

Els participants tindran l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent.

 • L'horari del taller és de 50 minuts; l'actuació tindrà una durada de 10-15 minuts aproximadament.
 • Participació a partir de 6 anys. Els infants han d'anar acompanyats d’un adult que també participi al taller. 

Sobre el Projecte Clavé XXI

L'entrada de Portes Obertes anirà destinada íntegrament al Projecte social Clavé XXI

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana impulsa des de 2011 el projecte Clavé XXI, una iniciativa social i educativa que, a partir de la pràctica coral, té com a objectiu fomentar la inclusió social d'infants i joves. 

El Projecte Social i Educatiu, Clavé XXI, ja compta amb 83 formacions corals, amb infants i joves d’entitats socials i nens i nenes d’escoles de primària, majoritàriament del Districte de Ciutat Vella, d’altres barris de la ciutat i també d’altres poblacions de Catalunya que impliquen més de 1.900 cantaires.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 24 Novembre 2019
  Dg
  10:00 h
  Entrades exhaurides
 • 24 Novembre 2019
  Dg
  11:00 h
  Entrades exhaurides
 • 24 Novembre 2019
  Dg
  12:00 h
  Entrades exhaurides
 • 24 Novembre 2019
  Dg
  13:00 h
  Entrades exhaurides
 • 24 Novembre 2019
  Dg
  14:00 h
  Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Preus:1 € a benefici del Projecte Social Clavé XXI
Durada:60 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir