Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Portes Obertes 2018
De 10 a 15 h

Descripció

imatge portes obertes 2018

Detalls

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català obren novament les seves portes per apropar la meravellosa arquitectura del temple modernista a tots els ciutadans, però també per convidar el públic a viure més intensament el Palau per mitjà de la seva activitat principal: el cant coral.

Durant 5 hores, el públic podrà visitar de manera gratuïta diferents espais del Palau de la Música Catalana:

 • Sala de Concerts (platea i segon pis);
 • Sala Lluís Millet. Emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
 • Petit Palau. Sala ubicada a 11 metres de profunditat sota la plaça del Palau on podreu gaudir de l'audiovisual de visites.

Tallers de cant coral

T'has imaginat mai cantar a l'escenari del Palau? T'atreveixes a fer-ho davant d'un públic entusiasta?

S'ofereixen 4 tallers de cant coral a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català que seran impartits per Esteve Nabona, director del Cor Jove de l'Orfeó Català i per Buia Reixach i Feixes, directora del Cor de Noies de l'Orfeó Català.

Els participants tindran l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent.

ATENCIÓ: Si us apunteu al taller de cant coral no cal que treieu l'entrada per la Jornada de Portes Obertes.

Portes Obertes 2.0

Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria de l’any passat, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 60.000 seguidors. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convidarà tota la ciutadania a gaudir d’una jornada festiva en companyia de familiars i amics.

A més, durant el matí es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, a través de Twitter i Instagram, en què com a premi se sortejarà un dinar/sopar per a dues persones al Foyer del Palau, per gentilesa de Singularis. 

Descomptes especials #PortesObertesPalau

Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes d’aquest any també s’oferirà un 50% de descompte en la compra d’entrades a Taquilles per als concerts següents:· 

Preus especials:

 • Bar del Foyer i restaurant Mirador: se sumen a la celebració amb preus especials per esmorzar, fer un vermut o en el menú del dinar. Veure oferta 
 • Botiga del Palau: es podran adquirir llibres amb un 5% de descompte.  

Patrocinat per

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 25 Novembre 2018
  Dg
  10:00 h
  Entrades exhaurides
 • 25 Novembre 2018
  Dg
  11:00 h
  Entrades exhaurides
 • 25 Novembre 2018
  Dg
  12:00 h
  Entrades exhaurides
 • 25 Novembre 2018
  Dg
  13:00 h
  Entrades exhaurides
 • 25 Novembre 2018
  Dg
  14:00 h
  Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta (cal retirar l'entrada per Internet o a Taquilles)
Durada:60 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir