COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Philippe Jaroussky, contratenor
Tresors del Barroc

Descripció

Avís

Avís (27/04/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Aquest concert queda posposat fins el 27 de juny de 2021 però hi haurà un canvi de programa. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Philippe Jaroussky

Fitxa artística

Philippe Jaroussky, contratenor i director
Ensemble Artaserse

Programa

Àries de Händel, Vivaldi, Caldara i Porpora

Detalls

Amb l’experiència que permet aconseguir els sons més audaços i la pirotècnia més perillosa, Philippe Jaroussky ha cultivat un repertori extremadament ampli: des del refinament barroc fins a explorar la mélodie francesa, el lied alemany o l’òpera contemporània. Després d’exhaurir les entrades en la seva darrera actuació al temple modernista, aquesta temporada es presenta al Palau de la Música Catalana en dos moments realment especials.

La primera sessió està dedicada a lieder de Schubert i Schumann, des de l’òptica del contratenor, acompanyat pel pianista Jérôme Ducros (14.01.20).

La segona sessió està dedicada íntegrament a desvelar tresors del Barroc amb àries de Händel, Vivaldi, Caldara i Porpora, amb el suport de l’Ensemble Artaserse (21.05.20).

¿Esteu preparats per a l’arribada d’aquest huracà d’emocions?


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 21 Maig 2020
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 100 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i 2h abans del concert (per la venda del dia)

Compartir