COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Philippe Herreweghe
Passió segons sant Joan de Bach

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències entre els dies 12 i 26 de març ambdós inclosos.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data per motius d'agenda dels artistes, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat i es procedirà a tal efecte.

20200319-Philippe-Herreweghe

Fitxa artística

Collegium Vocale Gent
Philippe Herreweghe, director

Programa

J. S Bach: Passió segons sant Joan, BWV 245

Detalls

Enguany es clou el projecte de llarg recorregut de Philippe Herreweghe amb les dues grans Passions del Kantor de Leipzig: la Passió segons sant Mateu i la Passió segons sant Joan. Dues obres cabdals en la història de la música i sengles catedrals sonores. Herreweghe, gran advocat bachià, en serveix una versió articulada, transparent i transformadora.

Philippe Herreweghe dirigeix el Collegium Vocale en la Passió segons sant Joan de Bach, la primera de les cinc Passions que va escriure el mestre barroc i possiblement la primera gran obra d’un nou període en què estava encantat amb el nomenament com a Kantor de Sant Tomàs de Leipzig.

Una obra litúrgica de gran força dramàtica, amb una riquesa musical impressionant i extraordinària, acompanyada de textos més aviat abstractes i filosòfics, on predomina la idea de l’amor per sobre de la narració i que posa èmfasi en la vessant més humana de Jesucrist.

El Collegium Vocale està especialitzat en música barroca alemanya i més concretament en els treballs vocals de Bach. La fórmula d’èxit que l’ha acompanyat al llarg de la seva existència -aquest 2020 commemora els cinquanta anys de la seva fundació– és un repertori que combina la polifonia renaixentista, oratoris clàssics i romàntics, a més de música contemporània.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 19 Març 2020
    Dj
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 35 a 110 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h, i fins a les 21 h els dies que hi hagi concert en aquest horari.

Compartir