COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Philippe Herreweghe
Passió segons sant Joan de Bach

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències entre els dies 12 i 26 de març ambdós inclosos.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data per motius d'agenda dels artistes, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected] i es procedirà a tal efecte.

20200319-Philippe-Herreweghe

Fitxa artística

Collegium Vocale Gent
Philippe Herreweghe, director

Programa

J. S Bach: Passió segons sant Joan, BWV 245

Detalls

Enguany es clou el projecte de llarg recorregut de Philippe Herreweghe amb les dues grans Passions del Kantor de Leipzig: la Passió segons sant Mateu i la Passió segons sant Joan. Dues obres cabdals en la història de la música i sengles catedrals sonores. Herreweghe, gran advocat bachià, en serveix una versió articulada, transparent i transformadora.

Philippe Herreweghe dirigeix el Collegium Vocale en la Passió segons sant Joan de Bach, la primera de les cinc Passions que va escriure el mestre barroc i possiblement la primera gran obra d’un nou període en què estava encantat amb el nomenament com a Kantor de Sant Tomàs de Leipzig.

Una obra litúrgica de gran força dramàtica, amb una riquesa musical impressionant i extraordinària, acompanyada de textos més aviat abstractes i filosòfics, on predomina la idea de l’amor per sobre de la narració i que posa èmfasi en la vessant més humana de Jesucrist.

El Collegium Vocale està especialitzat en música barroca alemanya i més concretament en els treballs vocals de Bach. La fórmula d’èxit que l’ha acompanyat al llarg de la seva existència -aquest 2020 commemora els cinquanta anys de la seva fundació– és un repertori que combina la polifonia renaixentista, oratoris clàssics i romàntics, a més de música contemporània.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 19 Març 2020
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 35 a 110 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir