COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Per tu, Catalunya
Salvador Brotons & Josep Maria Sauret

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Aquest concert queda posposat fins el 20 de juliol de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Nota

Producció del Festival de Pasqua de Cervera

20200316-Brotons+Sauret

Fitxa artística

Cobla Mediterrània
Polifònica de Puig-reig (Emmanuel Niubó, director del cor)
Salvador Brotons i Josep Maria Sauret, directors

Programa

S. Brotons: 660 anys obra estrena
S. Brotons: Per tu, Catalunya
Altres obres per determinar

Detalls

Presentació al Palau de la Musica Catalana del poema simfònic "660 anys", escrit per Salvador Brotons per commemorar la institucionalització de la Generalitat de Catalunya, fa 660 anys. La vetllada també inclourà l’obra “Per tu, Catalunya”, del mateix Brotons. També escoltarem poemes simfònics com Puigsoliu de Joaquim Serra, Sant Marti del Canigó de Pau Casals, així com sardanes de concert de Toldrà, Lamote de Grignon i Oltra. Obres cabdals de la música catalana.

Oferta especial

Visita Guiada: francès (16.30 h) | castellà (17.30 h) + Concert (19 h)

El Palau és un temple de la música i l’arquitectura. Gaudeix d’una visita guiada per conèixer la història i construcció de la única sala de concerts modernista patrimoni mundial per la UNESCO i d'un concert amb el millor de la cobla (19 h).

Preu especial de 25 €.

Compra aquí

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 16 Març 2020
    Dl
    19:00 h
    Sala de Concerts
    Canvi de data

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:100 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Compartir