Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Per què té tanta força el moviment coral a Catalunya?

Descripció

Forum Barcelona Clàssica

Detalls

En el marc de l'esdeveniment que té lloc al Palau de la Música en col.labroració amb la Corporació Catalana de Mitjans, "Let the Peoples Sing", la revista Barcelona Clàssica impulsa el primer Fòrum de la temporada, amb la complicitat del TRESC, entorn a la música coral.

Es tractaran temes de caire històric com els orígens, causes i conseqüències, l'eterna qüestió endèmica amateurisme versus professionalització, quin és el tipus de repertori més reconegut a Catalunya, la necessitat de fer encàrrecs a compositors actuals, els reptes de la direcció coral o la diferència entre tipologies de cors, i molt més.

Ho farem amb Alfons Guiu, director de cors de les Terres de l'Ebre, Conxita Garcia, directora del Cor del Gran Teatre del Liceu, Buia Reixach, directora del Cor de Noies de l'Orfeó Català, Albert Torrens, director de la 'Revista Musical Catalana' i expert en música coral i Àlex Robles, representant del CCMA. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Octubre 2019
    Dc
    19:30 h
    Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta | Aforament limitat
Organitza:Barcelona Clàssica

Compartir