COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Pat Metheny
Presentació nou disc 'From this place'

Descripció

Avís

Avís (14/06/2021: A causa de la situació actual, el concert de PAT METHENY previst al Palau de la Música Catalana el 22 de juny queda ajornat al 21 de juny de 2022, al mateix espai a la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l'accés al nou concert. 

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 21 de juny de 2021. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected] indicant nom complet i número de referència de la compra.

Pat Metheny

Detalls

Després de sis anys sense publicar material original, Pat Metheny publica un nou treball rodejat d'alguns dels seus col·laboradors habituals i amb l'ambició intacta de voler donar una nova volta de rosca a una trajectòria que compta ja amb gairebé seixanta discos i vint premis Grammy. A From this place (NoneSuch, 2020), el guitarrista de Missouri, Estats Units, dóna forma a unes composicions de jazz expansiu, amb tocs d'avantguarda i fusió, que inclouen pinzellades èpiques i orquestrals gràcies a la participació de la Hollywood Studio Symphony Orchestra i altres col·laboracions estel·lars, com la de la cantant Meshell Ndegeocello. És un treball molt esperat que ha permès a Metheny embarcar-se de nou en una intensa gira internacional en què el jazz, a les seves mans, torna a ser exuberant, inesgotable i contemporani.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Juny 2021
    Dt
    21:30 h
    Sala de Concerts
    Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 75 €
Organitza:The Project

Compartir