COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Orquestra Guitarres Barcelona
amb instrumentistes convidats

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències fins a nou avís.

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades per aquest concert i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected] 

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Nota

*El vídeo promocional és d'un concert anterior, no es correspon exactament al proper concert, és només a mode ilustratiu del que es veurà a l'escenari.

Fitxa artística

Intèrprets convidats:

Mezzosoprano Mariana Carrilho
Clavicèmbal  Olga Kobékina 
Violí David Fonseca
Ballet espanyol Olga Ponce & Saïd Ramos

Orquestra de Guitarres de Barcelona:

Director musical SERGI VICENTE
Concertino ROGER MARTÍ
Guitarres soprano  MIRIAM FRANCH – ARI TORRES – JUAN RUANO - Mª CARMEN MARTÍN – LAURA NÚÑEZ
Guitarres CRISTINA JAIME – ASUNCIÓN SABATER - ANNA PALLÉ - JONNY GARCIA - CONCHI RODRIGUEZ - LAURA MARIN - REY SALDARRIAGA - ANGEL AGULLO - MICHAEL FIDALGO - ANNA BUENO - ESTEVE BOSCH - CRISTINA FUERTES -  ERIC KOSCINA – JORGE MOLINA – DANI JIMENEZ
Guitarres baix JESUS DURAN – ESTHER ZURRIAGA – EDUARDO HERNANDEZ - DANI PUIG – JAVIER VELEZ – GERARD MEJÍAS

Detalls

Fa quasi 30 anys, el seu fundador i director Sergi Vicente va iniciar una experiència pedagògica que, amb el temps, es va convertir en un gran projecte professional, essent pioner en el seu gènere i consolidant-se com a referència per a totes les orquestres de guitarres posteriors. Aquesta original formació orquestral, producte d’un constant treball d’investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat més de 700 actuacions, tot interpretant un ampli repertori que inclou obres de compositors provinents de tots els períodes de la historia de la música.

Durant aquests anys, han format part de l’Orquestra més de 150 guitarristes de numeroses nacionalitats. Alguns han desenvolupat una brillant carrera de solistes i uns quants han sigut seleccionats per formar part de la European Guitar and Mandolin Youth Orchestra juntament amb altres músics de tots els països europeus. A més, l’Orquestra ha sigut sempre acompanyada per prestigiosos solistes (O. Kobékina, clavicèmbal, A. Voronkova, violí, O. Ponce, dansa, etc.), els quals ajuden a confeccionar un gran concert i espectacle, a l’alçada del meravellós marc arquitectònic i artístic on es representa. També han col·laborat com a solistes molts instrumentistes de destacat prestigi internacional.

A més de tocar a les més prestigioses sales i participar en els més rellevants festivals d’Espanya, l’Orquestra ha mantingut sempre un reconeixment i una intensa activitat internacional: a l’any 2000 va participar al Festival Internacional de Guitarra de la Habana, el 2003 va realizar una gira per diverses ciutats de Rússia, i el 2009 i el 2011 va culminar amb gran èxit dues gires als Estats Units. També són destacables les seves actuacions a Roma, París i Viena i les seves participacions al Festival de Música del Mediterrani els anys 2008, 2011, 2013, 2014 i 2018.

Amb motiu del seu 15è aniversari va ser editat un CD i DVD amb gran acollida comercial, i el 2009 el Mestre Leo Brouwer va dirigir personalment l’Orquestra a l’Auditori de Barcelona. Va ser gravat en directe per TV3, i la difusió d’aquest material audiovisual suposa un referent reconegut internacionalment per totes les formacions de guitarres del món.

Per a aquest cicle de concerts el Palau de la Música Catalana interpreta diferents programes:

Música Espanyola (G. Sanz, I. Albéniz, E. Granados, L. Boccherini, etc.)
Música Barroca (A. Vivaldi, J. S. Bach, F. Häendel, etc.)

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Setembre 2019
  Dc
  20:30 h
  Sala de Concerts
 • 15 Gener 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
 • 18 Març 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat
 • 25 Juliol 2020
  Ds
  19:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 25 a 49 €
Durada:115 minuts (aprox)
Organitza:NovAria Artists

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir