Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Orquestra de Guitarres
La volta al món en dotze cançons

Descripció

Liceu-la volta al món

Fitxa artística

Directors: Sergi Vicente i Eva Martínez

Alumnes i professors de Guitarra del Centre Professional de Música del Conservatori del Liceu i de les escoles EM Liceu Urquinaona, EM Esclat Vila Olímpica, EM Esclat les Corts, EMD Tecla Sala, Taller de Música Sant Jaume, EM Luisa Saiz, EM Arts Musicals de Lleida, Viaró Global School, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç.

Cors de veus blanques de les escoles EMM Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès, EM Esclat Les Corts, EM Ricomà, EMD Tecla Sala, EMD Sta. Teresa de Lisieux, Taller de Música Sant Jaume, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar de Mar, EM Victòria Geli de Calella, Centre Musical de Reus, EM Arts Musicals de Lleida, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç, Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones, i EM Sant Nicolau de Sabadell

Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu amb Bartolomeo Barenghi 

Programa

Cantates amb els Cors de les Escoles Liceu 

Descarregar el programa de mà
Document PDF (620KB)

Detalls

El Cicle Liceu Familiar és un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes.

En el concert podrem escoltar una primera part amb l’Orquestra de Guitarres de les Escoles Liceu, amb alumnes del Centre Professional del Conservatori del Liceu, i les escoles EM Liceu Urquinaona, EM Esclat Vila Olímpica, EM Esclat les Corts, EMD Tecla Sala, Taller de Música Sant Jaume, EM Luisa Saiz, EM Arts Musicals de Lleida, Viaró Global School, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç.

A la segona part del concert podrem escoltar la Cantata La Volta al món en dotze cançons amb els cors dels alumnes de les Escoles Liceu: EMM Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès, EM Esclat Les Corts, EM Ricomà, EMD Tecla Sala, EMD Sta. Teresa de Lisieux, Taller de Música Sant Jaume, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar de Mar, EM Victòria Geli de Calella, Centre Musical de Reus, EM Arts Musicals de Lleida, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç, Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones, i EM Sant Nicolau de Sabadell. Actuaran acompanyats pel Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 14 Abril 2018
    Ds
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Conservatori del Liceu

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir