COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Obeses
i el Cor d'Obeses

Descripció

Obeses

Detalls

La veu és un dels pilars fonamentals de la riquesa tímbrica de la música d'Obeses. Al llarg de la seva trajectòria i dels seus discos han explorat registres d'expressió revolucionaris pel cor mixt utilitzat en el context de la música moderna. Amb el Cor d'Obeses, creat en la seva immensa majoria per cantants professionals que han estat -o segueixen estant- vinculats amb els cors del Palau, la bellesa i la profunditat del repertori del darrer disc de la banda, Fills de les estrelles, promet arribar a fites catàrtiques fins ara no assolides. Una oportunitat única per gaudir de la música del quartet ampliat amb 12 veus en directe en un marc musical inigualable.

Obeses aterren al Músiques Sensibles dins la seva gira actual, però ho farà d’una forma molt i molt especial. Un concert que comptarà amb un cor, el Cor d’Obeses. Un concert que es prepara únic i irrepetible!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Desembre 2019
    Dv
    21:00 h
    Petit Palau
    Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Preus:20 €
Organitza:TEM Productions

Compartir