COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Natalie Dessay - Pierre Boussaguet
Legrand Enchanteur (La música de Michel Legrand)

Descripció

Avís

Avís (19/10/2020) Lamentem comunicar que, a causa de la situació actual, la gira de NATALIE DESSAY ha estat cancel·lada.

* L´import de les seves entrades es reemborsarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va efectuar el pagament. Podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected]

Natalie Dessay - Pierre Boussaguet

Fitxa artística

Natalie Dessay, veu
Pierre Boussaguet, contrabaix i arranjaments

amb
Sharman Plesner, violí
Patrice Peyrieras, piano
Thierry Chauvet, bateria

Detalls

Natalie Dessay, una de les veus més cèlebres de la història de l’òpera, va ser també una estreta col·laboradora del pianista i compositor Michel Legrand, amb qui va enregistrar dos discos excepcionals, Entre elle et lui i Between yesterday and tomorrow. Al costat del quartet liderat pel contrabaixista Pierre Boussaguet, col·laborador habitual de Legrand –amb qui ens va visitar el 2016–, la soprano ret homenatge a la música del compositor d’algunes de les bandes sonores més famoses de la història, entre d’altres Les parapluies de Cherbourg, Les demoiselles de Rochefort, The Thomas Crown Affair, Summer of 42 i Yentl.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Octubre 2020
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 54 €
Organitza:The Project

Compartir