Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Mississippi Gospel Choir
Nadal a ritme de Gospel

Descripció

Mississippi Gospel Choir

Detalls

Hallelujah! proposa un recorregut intens des de les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses, fins a un homenatge a les cançons de protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega el públic a unir-se a un espectacle que ja s'ha convertit en un clàssic del Nadal.

Les grans veus de la música negra tornen per desena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb la seva barreja de vitalitat i espiritualitat amanida amb els ritmes del funk i blues.

Mississippi Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d'aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de totes les fronteres, creant autèntics himnes que contagien d'entusiasme al públic.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Gener 2019
    Dj
    21:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 29 a 49 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir