Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Mira Costa High School Orchestra

Descripció

Mira Costa High School Orchestra

Fitxa artística

Mira Costa Symphony Orchestra (Peter Park, director)
Mira Costa String Orchestra (Mark McCormick, director)

Programa

Mira Costa Symphony Orchestra - Peter Park, director
B. Smetana: Bartered Bride Overture
P. de Sarasate: Zigeunerweisen (Kevin Chen, violin solista)
C. Saint-Saëns: Introduction and Rondo Capriccioso Op.28 (Kai Geusteen, artista invitado y concertmaster  de la Orquesta del Gran Teatre del Liceu)

Mira Costa String Orchestra – Mark McCormick, director
N. Taro Ferguson: Scamper 
J. Sibelius: Impromptu for String Orchestra
R. Peck: Signs of Life Il, I. Allegro: Don’t Tread On Me

Mira Costa Symphony Orchestra - Peter Park, director
P. I. Tchaikovsky: Symphony No. 2 in C minor, Op. 17 Little Russian 

Symphony Orchestra w/ String Orchestra musicians
E. Lecuona: Malagueña from Suite Andalucia

Detalls

L’institut Mira Costa està situat als voltants de Los Angeles, a la zona de Manhattan Beach. El seu programa orquestral va començar la tardor de 2002 amb una orquestra de corda de 19 estudiants.

Dos anys després, el fundador Christopher Schwabe va expandir el programa per aconseguir una complerta orquestra Simfònica. Sota la direcció de Peter Park, el programa de la MCO ha anat creixent  fins a involucrar a més de 140 músics estudiants. En aquests anys recents la orquestra ha actuat en nombroses ocasions en diferents conferències de música a California i ha actuat en alguns dels millors escenaris del món com el Beijing Concert Hall, el Shangai Oriental Arts Center, dos cops en el Carnegie Hall de Nueva York i també en dos ocasions en el Walt Disney Concert Hall.

Reconeguda per presentar un programa divers i d’excelent qualitat, la MCO prepara per als seus mútiples concerts anuals, obres escollides entre el millor repertori orquestral.

Recentment han interpretat obres com la Symphonyc Metamorphosis de Hindemith. El Capricho Español de Rismsky-Korsakov, simfonies de Beethoven, Borodin, Dvořák, Mendelssohn, Schubert, Shostakovich i Tchaikovsky, així com obertures i altres obres significatives de Bartók, Brahms, Ginastera, Janáček, Liszt, Nielsen, Sibelius, entre altres.

La Mira Costa Symphony se sent orgullosa d’haver promogut obres de compositors actuals i, des de l’any 2010, ha interpretat sis noves estrenes.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Juliol 2019
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 10 a 30 €
Durada:95 minuts (aprox)
Organitza:Fiesta Tours, S.L.

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir