COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Miguel Poveda

Descripció

20201202 MIGUEL POVEDA

Fitxa artística

Miguel Poveda, veu
Joan Albert Amargós, direcció musical i piano
Jesús Guerrero, guitarra
Paquito González, percussió

Detalls

¿Fins on arribarà Miguel Poveda? Sens dubte el cantaor més dotat de la seva generació, capaç de cantar flamenc, copla i poemes catalans, entre moltes altres coses, i emocionar-nos sense descans, l’artista badaloní torna al nostre festival amb una proposta íntima, un trio que dirigeix des del piano un dels seus col·laboradors més fidels, Joan Albert Amargós. «Fa més de 20 anys que treballem junts –ens explica Amargós–, i és una col·laboració del tot reconfortant des del punt de vista artístic, perquè en Miguel és un tipus valent i generós que sempre troba la millor solució, la de més qualitat, i a banda és una persona que et dona ales.» Espereu, doncs, un recital antològic en què, continua Amargós, «la intimitat suma molt en el poder de la comunicació ràpida, en la manera d'arribar a l’essència de la música». L’essència de Miguel Poveda, un dels més grans. 

Avís (19/11/20): El concert ajornat de MIGUEL POVEDA al 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona tindrà lloc el 17 de Febrer de 2021 al Palau de la Música Catalana.

* Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 3 de Desembre. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected] indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 2 Desembre 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 17 Febrer 2021
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Programa

Compartir