Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Michael Nyman

Descripció

Michael Nyman

Detalls

Nascut a Londres, Michael Laurence Nyman és un pianista i compositor britànic que va guanyar-se la popularitat amb les composicions per a cinema de pel·lícules com ara El Piano (Jane Champion, 1993) i amb obres operístiques i per a concerts d’una enorme qualitat. Musicòleg i estudiós de la música antiga, combina tota classe d’instruments i diferents corrents amb el seu toc minimalista.
Considerat un dels compositors més innovadors i cèlebres de Gran Bretanya, el repertori de Nyman va des d’òperes i quartets de corda fins a bandes sonores i concerts. No és només un compositor: Nyman interpreta al piano, dirigeix i, fins i tot, escriu, fa de fotògraf i de cineasta. Se’l podria perfectament considerar un ‘home del renaixement’, d’aquells amb una creativitat inquieta i amb una vessant artística polièdrica. Característiques que el converteixen en una de les icones culturals més influents d’avui.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 17 Febrer 2018
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 64 €
Organitza:Concert Studio

Compartir