Maria João Pires & Fumiaki Miura
—Schumann, Debussy i Beethoven

Descripció

Avís

Avís: La pianista Maria João Pires ha sofert una caiguda que li ha lesionat l'espatlla i que l'obligarà a fer repòs durant unes setmanes. Per aquest motiu, ens veiem obligats a ajornar el concert previst per al proper 21 de setembre al Palau de la Música.

L'artista, que es troba en procés de recuperació, ens ha transmès el seu desig de complir el seu compromís amb l'afició musical de Barcelona. Ibercamera, Pires i Fumiaki Miura estan buscant una data alternativa per a la celebració del concert, que anunciarem tan aviat com sigui possible.

Pires & Miura

Fitxa artística

Maria João Pires, piano
Fumiaki Miura, violí

Programa

R. Schumann: Tres romances per a violí i piano, op. 94
C. Debussy:
Sonata per a violí i piano en Sol major
L. van Beethoven: Sonata per a violí i piano núm. 10, en Sol major, op. 96

Detalls

HOMENATGE A GINETTE NEVEU (1919 - 1949)

Allunyada d’una carrera convencional, Maria João Pires només fa aquells projectes que la motiven i toca per a aquells públics que estima. El 27 d’octubre de 1949, Maria João Pires amb 4 anys, assistí a Lisboa al concert de Ginette Neveu. L’endemà, la cèlebre violinista moria en accident d’avió a les Illes Açores. Maria João Pires creu que aquell concert i el so del violí de Neveu van despertar la seva vocació musical, i sempre que escolta un violí busca el so de Ginette Neveu. Deu ser aquesta mateixa inspiració la que l’ha portat a iniciar una col·laboració amb Fumiaki Miura, amb un programa bell i exigent i amb la voluntat d’obsequiar aquest jove violinista amb tota la seva saviesa i coneixement.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 21 Setembre 2021
  Dt
  18:30 h
  Sala de Concerts
  Ajornat
 • 21 Setembre 2021
  Dt
  21:15 h
  Sala de Concerts
  Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 25 a 92 €
Organitza:Ibercamera

Compartir