Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Maldita Nerea
MALDITA SINFÓNICA

Descripció

Nota

La teva entrada inclou un CD+DVD per valor de 9,95€ del directe enregistrat l’1 de desembre de 2018 a l’Auditorio Victor Villegas de Murcia amb l’Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia. El dia del concert es lliurarà un ticket per a recollir el CD+DVD a les botigues FNAC.

Maldita Nerea

Detalls

Maldita Nerea s'embarca en el seu projecte més ambiciós, orquestrar el seu repertori més conegut en una gira de concerts acompanyats d'una Simfònica.

Després de més de quinze anys pujats als escenaris, diversos discos de platí, números 1 i premis arriba un moment molt especial per a una de les bandes de pop més estimades de Múrcia i de tot Espanya. Les cançons de Maldita Nerea sonaran en un format únic gràcies a l'orquestració i arranjaments de la compositora i arranjadora Alicia Morote. Acompanyats en aquesta ocasió de l'Orquestra Simfònica de Girona (GIO), la banda oferirà un xou únic per als seus seguidors.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 23 Febrer 2019
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 42 €
Organitza:Concert Studio

Compartir