Madeleine Peyroux
—Careless love forever

Descripció

Avís

Avís (21/10/2021): Lamentem comunicar que, segons informa el promotor del concert, a causa de canvis en l'agenda de l'artista, el concert de Madeleine Peyroux previst al Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona 2021 (4 de novembre, Palau de la Música Catalana) queda ajornat fins  l'11 d'octubre de 2022.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al nou concert.

IMPORTANT: Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l´import de les entrades dirigint-se al canal on van ser adquirides abans del 14 de desembre de 2021. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a [email protected] indicant nom complet i número de referència de la compra.

Madeleine Peyroux

Fitxa artística

Madeleine Peyroux, veu i guitarra

Detalls

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Novembre 2021
    Dj
    20:30 h
    Sala de Concerts
    Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 58 €
Organitza:The Project

Compartir