Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Madeleine Peyroux

Descripció

Madeleine Peyroux

Fitxa artística

Madeleine Peyroux, veu i guitarra
Larry Klein, baix elèctric
David Baerwald,  guitarra
Patrick Warren,  teclats
Brian MacLeod,  bateria

Detalls

Qui l’hagi vist actuar al festival durant els últims 12 anys ja sabrà que Madeleine Peyroux és garantia de classe, sofisticació i bon gust. 22 anys després d’entrar en escena amb Dreamland (un debut que va provocar que molts la comparessin amb Billie Holiday i Bessie Smith), aquesta gran dama del jazz vocal del segle XXI ens torna a seduir amb Anthem, on versiona, en la cançó que li dona títol, un dels seus màxims referents (Leonard Cohen) i es reivindica, mitjançant cançons protagonitzades per individus que semblen sorgits de les novel·les de Raymond Carver, com a inspiradíssima compositora amb perfil propi. Peyroux torna al Palau, un dels seus escenaris preferits, i ho fa amb una banda en què hi figura, en funcions de baixista, el seu productor de capçalera: l’històric Larry Klein, al capdavant, també, de projectes guardonats amb premis Grammy com ara River: The Joni Letters, de Herbie Hancock, i Turbulent Indigo, de la mateixa Mitchell. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Novembre 2018
    Ds
    21:30 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 55 euros
Organitza:The Project

Compartir