Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Los Farruco y los Amaya
Vivir Flamenco

Descripció

Fitxa artística

Al Baile:
Antonio Fernández “El Farru”
Karime Amaya
Susana Casas
Sara Barrero 

Al Cante:
Juan Manzano “Coco”
Antonio Campos “Bocaillo” 

Al Toque:
David Cerreduela
Tuto 

Direcció Artística: Luis P. Adame

*Algún artista podría canviar per força major

Programa

L'ARRIBADA (Tota la companyia)
Libre"

LA PREMONICIÓ
Bulerías

EL SEGLE XV: PERSECUCIÓ
Cante por galeras, seguirilla i taranto

BUSCANT LA TERRA
Romance coral

EL SEGLE XV: PERSECUCIÓ
Oración i la caña

L'ASSENTAMENT I LES ARRELS
Bamberas, javera i fandango

AQUÍ ESTEM (Tota la Companyia)
Alegrías i Bulerías

Detalls

Amb motiu del seu 45è Aniversari va presentar l'espectacle "Los Farruco y Los Amaya", amb la presència del consagrat Farruquito, que va ser guardonat amb el Premi de la Crítica 2015 al millor intèrpret per la seva actuació en aquest espectacle. Aquest prestigiós premi s'atorga per la premsa especialitzada en cultura i espectacles de Barcelona.

Aquest espectacle presenta el contrast entre dos cognoms il·lustres del flamenc, acompanyats dels joves talents de l'actualitat.
Un cop més, l'extraordinària universalitat del flamenc permet reunir en un mateix espectacle a artistes representatius de Sevilla i Catalunya: Antonio "El Farru" i Karime amb Susana Casas i Sara Barrero, situades a l'elit del reconeixement professional pels entesos.
Aquest espectacle pretén recrear la peripècia gitana a la seva arribada a Espanya, a través del Roine entrant per Catalunya en 1425 representats per dues famílies gitanes essencials, els Farruco i els Amaya. Els núvols negres del segle XV, la religió com a condició integradora, el seu gradual integració, i la consolidació d'una idiosincràsia de forta personalitat. Aquesta manera de ser, alimentada pel mestissatge i la creativitat musical i artística, configura una forma d'expressió que anomenem flamenc.

D'aquesta sinopsi ens queden tres missatges:

  • La fusió ètnic-musical que es produeix entre el poble andalús i gitano a Andalusia durant el segle XIX i que es consolida al XX, amb un indubtable rerefons social.
  • La incorporació del resultat d'aquesta fusió de flamenc i música culta com a font d'inspiració a través del nacionalisme musical espanyol i català.
  • I finalment la seva capacitat transversal i marc de convivència, per produir assentaments estètics -flamencos arreu del món; exemple del qual Catalunya és una clara representació.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Juliol 2017
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 12 a 54 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Tablao Flamenco Cordobes

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir