Llegats vivents
—Gran recital poètic

Descripció

20220113-recital-poetic

Fitxa artística

Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, presentadors

Enric Casasses, Narcís Comadira, Joan Navarro, Teresa Pascual, Marta Pessarrodona, Jaume Pont, Antònia Vicens i Antoni Vidal Ferrando, poetes

Bernat Català, piano

Detalls

Els poetes convidats de la temporada, Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, condueixen un recital poètic extraordinari que omplirà el Palau de saviesa i sensibilitat, de tradició i de natura, d’entusiasme i de veneració. 

Nou veus indiscutibles, nou accents de tot el territori es troben a "la casa dels cants", que també ho és de la poesia. Rosina BallesterEnric CasassesNarcís ComadiraJoan NavarroTeresa PascualMarta PessarrodonaJaume PontAntònia Vicens i Antoni Vidal Ferrando són nou grans poetes actuals que han vist com la seva obra ha esdevingut de referència per a les noves generacions i per això són autèntics llegats vivents de la modernitat, exemple de creació i dedicació vitals. Aquest serà un esdeveniment memorable, imprescindible per celebrar i celebrar-nos, una meravellosa oportunitat per recordar que la poesia és una forma de vida, de passió i de llibertat.

Aquest recital comptarà amb interludis al piano de Bernat Català amb els Lieder ohne Worte (cançons sense paraules) de Mendelssohn.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 13 Gener 2022
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat
 • 1 Maig 2022
  Dg
  18:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
 • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir