COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Llegats vivents
—Gran recital poètic d'Any Nou

Descripció

Avís

Avís (4/1/22): La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta informar que, atesa la situació actual de pandèmia, aquest recital poètic queda ajornat fins el diumenge 1/5/2022 a les 18 h. Les mateixes entrades seran vàlides per a la nova data.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació OC-PMC, es poden adreçar a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected].

20220113-recital-poetic

Fitxa artística

Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, presentadors

Rosina Ballester, Enric Casasses, Narcís Comadira, Joan Navarro, Teresa Pascual, Marta Pessarrodona, Jaume Pont, Antònia Vicens i Antoni Vidal Ferrando, poetes

Bernat Català, piano

Detalls

Els poetes convidats de la temporada, Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, condueixen un recital poètic extraordinari que omplirà el Palau de saviesa i sensibilitat, de tradició i de natura, d’entusiasme i de veneració, tot just quan ens endinsem en un nou any. 

Nou veus indiscutibles, nou accents de tot el territori es troben a "la casa dels cants", que també ho és de la poesia. Rosina BallesterEnric CasassesNarcís ComadiraJoan NavarroTeresa PascualMarta PessarrodonaJaume PontAntònia Vicens i Antoni Vidal Ferrando són nou grans poetes actuals que han vist com la seva obra ha esdevingut de referència per a les noves generacions i per això són autèntics llegats vivents de la modernitat, exemple de creació i dedicació vitals. Aquest serà un esdeveniment memorable, imprescindible per celebrar i celebrar-nos, una meravellosa oportunitat per recordar que la poesia és una forma de vida, de passió i de llibertat.

Aquest recital comptarà amb interludis al piano de Bernat Català amb els Lieder ohne Worte (cançons sense paraules) de Mendelssohn.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 13 Gener 2022
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat
 • 1 Maig 2022
  Dg
  18:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir