Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Las Migas

Descripció

Detalls

Las Migas és un quartet format per Alba Carmona (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí). Destaquen pel diferents i semblants que són al mateix temps i la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes. Sobresurten per ser no només intèrprets, sinó també compositores i arranjadors dels seus propis temes.

L'estil tan personal del quartet és difícil d'etiquetar. Alguns mitjans ho han denominat com a cançó mediterrània, música per a l'ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració. La música de Las Migas és un viatge cap al proper o l'impossible, amb creacions que et submergeixen en la nostàlgia, l'eufòria, o et connecten amb les teves emocions i sentiments.

Després dels seus dos anteriors treballs discogràfics amb els que van omplir els millors teatres nacionals i internacionals, i van participar en els més importants festivals de worldmusic, Las Migas presenten el seu nou àlbum titulat Vente conmigo. Aquest nou disc incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums. Un estil més rítmic i lluminós, que conserva la passió i l'elegància que sempre ha caracteritzat a la música de Las Migas.

Un disc fruit d'un treball íntim, intens, on s'han deixat la pell carregant d'emoció cada nota. En definitiva, el resultat d'un treball ben fet.

La gira Vente conmigofa parada al Festival Músiques Sensibles. Un concert molt especial que serà l’encarregat de tancar la cinquena edició del festival. Un tancament meravellós.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 16 Desembre 2017
    Ds
    21:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:24 €
Organitza:TEM Productions

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir