Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Las Cuatro Estaciones Porteñas + L’Ocell de Foc
Leticia Moreno & Orquestra Simfònica OCM

Descripció

Leticia Moreno-OCM

Fitxa artística

Leticia Moreno, violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

A. Piazzolla: Las cuatro estaciones porteñas
A. Ginastera: Suite del ballet ‘Estancia’, op. 8a
I. Stravinsky: L'ocell de foc

Descarregar el programa de mà
Document PDF (672KB)

Detalls

Segones versions iguals o més bones

Piazzolla, Ginastera i Stravinsky no conceberen inicialment aquestes obres tal com més s’interpreten en l’actualitat. Les Cuatro estaciones porteñas són uns tangos independents que el compositor argentí Astor Piazzolla va compondre entre els anys 1965 i 1970, i que el compositor rus Leonid Desyatnikov va arranjar en forma de suite orquestral vinculada a les famoses Quatre Estacions de Vivaldi. La versàtil i meticulosa violinista Leticia Moreno interpreta com pocs aquesta obra i extreu tots els matisos de cadascuna de les estacions de l’any.

Igor Stravinsky i Alberto Ginastera tenen en comú que ambdós realitzaren una suite  de peces a partir de ballets de creació pròpia, coincidint en l’argument: el triomf de l’amor entre dos joves de diferents procedències. La influència de L’ocell de foc, una obra que establí nous patrons musicals ampliant horitzons als ballarins i impactant en l’oïda del públic, es fa evident en la suite del ballet Estancia. A pesar que l’ambient és molt diferent -en Stravinsky, un conte fantàstic; en Ginastera, una història de gautxos -, el ritme és enèrgic i vigorós, i les escenes i personatges queden perfectament descrits a través de la música.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 25 Novembre 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 50 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir