Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Traviata Verdi
Òpera escenificada en dos actes

Descripció

Fitxa artística

Orquestra Terrassa 48 (05/12/18– 10/01/19 - 03/02/19 – 17/02/19)
Xavier Puig, Direcció musical (05/12/18 – 10/01/19 - 03/02/19 – 17/02/19)

Orquestra Metropolitana de Barcelona (06/04/19)
Roberto Laborda,
direcció musical (06/04/19)

Jesús Fernández,Direcció Escènica
Sergi Gimenez Carreras
, Direcció Artística

Ballet NovAria
Cor NovAria

Marga Cloquell, sarah Zhai, laura del rio, Montserrat Martí, Violetta Valery
Néstor Losán, Carlos Cremades, Sergi Giménez , Alfredo Germont
Alberto Cazes, Joan García Gomà,Giorgio Germont
Cecília Ferraioli, Angela Lorite, Flora Bervoix
Pedro Calabria, Juan Carlos, Carlos Cremades, Gastone
Quim Cornet, Jordi Clos, Silveri de la O, Marchese d'Obigny
Eduard Moreno, Xavier Cassademont, Barone Douphol
Antonio Fajardo, Danil Sayfullin, Dottore Grenvil
Romina Krieger, Ana Yanini, Aninna (Cameriera)
Emili Gispert, José Luís González, Giuseppe (servo di Violetta)
Germán Casetti, Jordi Clos, Domestico di Flora i Commissario

Programa

LA TRAVIATA, el gran drama del genial mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la "La dama de les camèlies" d'Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades i aclamades diariament arreu del món, incloent fragments tants brillants i coneguts com el "Brindisi" o l'espectacular aria-cabaletta de la seva protagonista "Sempre Libera", o l'emotiu final "Addio del passato".

Versió escenificada de dues hores: Orquestra simfónica, solistes, cor, vestuari. Més de 80 artistes en escena.

Descarregar el programa de mà
Document PDF (14.73MB)

Detalls

LA TRAVIATA de G.Verdi, òpera en 3 actes, basada en la novel·la “La dama de les Camèlies” d'Alexandre Dumas. París i voltants, 1880.

ACTE I: Casa de Violetta. Violetta Valery, una famosa cortesana, ofereix una luxosa festa per celebrar la seva recuperació d'una malaltia. El jove noble Alfredo Germont desitja conèixer a Violetta, ja que l'adora secretament. Marejada, Violetta demana als convidats que vagin passant i la deixin descansar fins que es recuperi, però Alfredo entra i li declara el seu amor. Ella li regala una camèlia, i li diu que torni quan s'hagi pansit.

ACTE II: Escena 1a. Casa de camp de Violetta, als voltants de París. 3 mesos després. Alfredo i Violetta porten una existència tranquil·la, ella ha abandonat completament el seu anterior estil de vida. Violetta ha marxat a París a vendre tot el que poseeix per recolzar una vida de camp senzilla, però Alfredo se sent afligit i es dirigeix cap a París per corregir la situació. El pare d'Alfredo, Giorgio Germont, arriba a la casa i exigeix a Violetta que trenqui la relació amb el seu fill, ja que la seva reputació de cortesana compromet el nom Germont. Violetta decideix abandonar al seu estimat, escriu una carta de comiat per a Alfredo i accepta la invitació a una festa a París de part d'una amiga. Tant bon punt Alfredo ha llegit la carta, Germont torna i intenta reconfortar el seu fill. Alfredo sospita que el baró Douphol està darrere de la separació amb Violetta i del convit a la festa. Decideix enfrentar-se a Violetta presentant-se a la festa.

ACTE II: Escena 2a. Festa a casa de Flora. Per ofegar la seva pena, Violetta s'endinsa profundament en el llibertinatge. El baró Douphol s'enfrenta a Alfredo en una taula de joc però Alfredo guanya grans quantitats de diners. Violetta, tement que l'ira del baró el porti a desafiar Alfredo a un duel, li demana que marxi. Alfredo confon els seus temors i s'enfrenta amb Violetta creient que ella s'estima el baró, i intenta deshonrarla tirant-li els diners que, segons ell, li deu pels serveis de cortesana mentre van viure junts. Ella li canta la seva tristesa: "Alfredo, no pots comprendre tot l'amor d'aquest cor”.

ACTE III: Alguns mesos després de la festa, Violetta fa repòs absolut degut a l'avanç de la tuberculosi, no vivirà gaire més. Violetta rep una carta de Germont en la que diu que Alfredo ha descobert el sacrifici que Violetta va fer per ell, i que aquest vindrà a visitar-la molt aviat per demanar-li perdó. Els amants es retroben i Alfredo suggereix abandonar París per viure junts de nou. Però és massa tard: moments més tard, Violetta mor en braços d'Alfredo.

 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 18 Novembre 2018
  Dg
  18:30 h
  Sala de Concerts
 • 5 Desembre 2018
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
 • 10 Gener 2019
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar
 • 3 Febrer 2019
  Dg
  18:30 h
  Sala de Concerts
  Comprar
 • 17 Febrer 2019
  Dg
  18:30 h
  Sala de Concerts
  Comprar
 • 6 Abril 2019
  Ds
  18:30 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 38 a 58 €
Durada:140 minuts (aprox)
Organitza:NovAria Artists & Bohèmia's

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir