Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Tràgica de Schubert i el Triple de Beethoven
Andrea Marcon & OCM

Descripció

20201129-TragicaSchubertOCM

Fitxa artística

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Andrea Marcon, director

Programa

L. van Beethoven: Concert per a violí, violoncel i piano, op. 56, “Triple Concert”
F. Schubert: Simfonia núm. 4, D. 417, “Tràgica”

Detalls

SCHUBERT CELEBRA BEETHOVEN

Continuant amb les celebracions de l’Any Beethoven, en aquesta ocasió interpretarem el Triple Concert per a violí, violoncel i piano. En el seu moment va ser una novetat per la combinació poc usual de trio de corda amb orquestra, essent l’únic concert de Ludwig van Beethoven per a més d’un instrument solista. Després de la seva estrena al 1808 no hi ha constància de més representacions en vida de l’autor, i sembla que no va tenir massa acceptació entre el públic de l’època. 

El programa de concert es completa amb la Simfonia núm. 4 de Franz Schubert, escrita al 1816 quan el músic tenia 19 anys. El sobrenom de ‘Tràgica’ posat pel propi autor genera falses expectatives sobre el caràcter de l’obra. La ‘Tràgica’, que va ser la primera simfonia de Schubert escrita en tonalitat menor, no va ser estrenada fins 20 anys després de la seva mort. Musicalment, trobem referències a obres de músics anteriors: l’acord inicial ens recorda l’obertura Coriolà del mateix Beethoven i més endavant escoltem moments semblants al caos de La Creació de Joseph Haydn.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Novembre 2020
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 56 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir