COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Tràgica de Schubert i el Concert per a violí de Beethoven
Andrea Marcon & OCM

Descripció

Avís

Avís (13/11/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana ha de posposar/cancel·lar alguns dels concerts.

Aquest concert queda ajornat fins el 2 de Juny 2021 a les 20h. Les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data.

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades per aquest concert i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert, poden sol·licitar-ho al promotor del concert, Orquestra Simfònica Camera Musicae, per correu electrònic a info@orquestracameramusicae.com i es procedirà a tal efecte.

20201129-TragicaSchubertOCM

Fitxa artística

Alexandra Soumm, violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae

Andrea Marcon, director

Programa

L. van Beethoven: Concert per a violí i orquestra, op. 61
F. Schubert: Simfonia núm. 4, D. 417, “Tràgica”

Detalls

SCHUBERT CELEBRA BEETHOVEN

Continuant amb les celebracions de l’Any Beethoven, en aquesta ocasió interpretarem el Triple Concert per a violí, violoncel i piano. En el seu moment va ser una novetat per la combinació poc usual de trio de corda amb orquestra, essent l’únic concert de Ludwig van Beethoven per a més d’un instrument solista. Després de la seva estrena al 1808 no hi ha constància de més representacions en vida de l’autor, i sembla que no va tenir massa acceptació entre el públic de l’època. 

El programa de concert es completa amb la Simfonia núm. 4 de Franz Schubert, escrita al 1816 quan el músic tenia 19 anys. El sobrenom de ‘Tràgica’ posat pel propi autor genera falses expectatives sobre el caràcter de l’obra. La ‘Tràgica’, que va ser la primera simfonia de Schubert escrita en tonalitat menor, no va ser estrenada fins 20 anys després de la seva mort. Musicalment, trobem referències a obres de músics anteriors: l’acord inicial ens recorda l’obertura Coriolà del mateix Beethoven i més endavant escoltem moments semblants al caos de La Creació de Joseph Haydn.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 29 Novembre 2020
  Dg
  17:30 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 2 Juny 2021
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 56 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir