COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

La Tràgica de Schubert i el Concert per a violí de Beethoven
Andrea Marcon & OCM

Descripció

Avís

Avís (23/03/21): Degut a les dificultats de mobilitat internacional derivades de la crisi de la COVID-19, aquest concert queda cancel·lat.

20201129-TragicaSchubertOCM

Fitxa artística

Alexandra Soumm, violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae

Andrea Marcon, director

Programa

L. van Beethoven: Concert per a violí i orquestra, op. 61
F. Schubert: Simfonia núm. 4, D. 417, “Tràgica”

Detalls

SCHUBERT CELEBRA BEETHOVEN

Continuant amb les celebracions de l’Any Beethoven, en aquesta ocasió interpretarem el Triple Concert per a violí, violoncel i piano. En el seu moment va ser una novetat per la combinació poc usual de trio de corda amb orquestra, essent l’únic concert de Ludwig van Beethoven per a més d’un instrument solista. Després de la seva estrena al 1808 no hi ha constància de més representacions en vida de l’autor, i sembla que no va tenir massa acceptació entre el públic de l’època. 

El programa de concert es completa amb la Simfonia núm. 4 de Franz Schubert, escrita al 1816 quan el músic tenia 19 anys. El sobrenom de ‘Tràgica’ posat pel propi autor genera falses expectatives sobre el caràcter de l’obra. La ‘Tràgica’, que va ser la primera simfonia de Schubert escrita en tonalitat menor, no va ser estrenada fins 20 anys després de la seva mort. Musicalment, trobem referències a obres de músics anteriors: l’acord inicial ens recorda l’obertura Coriolà del mateix Beethoven i més endavant escoltem moments semblants al caos de La Creació de Joseph Haydn.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 29 Novembre 2020
  Dg
  17:30 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 2 Juny 2021
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 56 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

Compartir